آخرین اخبار

حضور استارت‌آپ‌های نانویی در میان شرکت‌های نوآور حوزه کشاورزی

حضور استارت‌آپ‌های نانویی در میان شرکت‌های نوآور حوزه کشاورزی

استارت‌آپ تانزانیایی «NovFeed»  برنده یک میلیون دلار کمک مالی از مؤسسه میلکن (Milken & Foundation Motsepe) شد. این استارت‌آپ فعال در حوزه زیست‌فناوری، به عنوان برنده جایزه اول میلکن-موتسپه (Milken-Motsepe prize) در حوزه فناوری‌های مرتبط با کشاورزی شد.

جایزه 300 هزار دلاری رتبه دوم نیز به یک شرکت مستقر در اوگاندا به نام «Karpolax» اهدا شد. راه‌حل نانویی این استارت‌آپ به میوه‌ها و سبزیجات کمک می‌کند تا بدون از دست دادن ارزش غذایی خود، برای مدت طولانی‌تری تازه بمانند.

مجموعه «IRRI-AfricaRice» نیز به دلیل نوآوری زیست‌فناوری خود برای کمک به کشاورزان برنج در محافظت از محصولات خود در برابر سیل، در رتبه سوم قرار گرفت و جایزه 150 هزار دلاری را به خود اختصاص داد.

جایزه «مولکن-موتسپه» در حوزه فناوری‌های مرتبط با کشاورزی، اولین دوره از یک سری مسابقات و برنامه‌های نوآوری چند میلیون دلاری برای پیشبرد فناوری به سمت اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد است. این جوایز در کنفرانس جهانی مؤسسه «میلکن» در لس‌آنجلس اهدا شد.

شرکت «Kuronga» مستقر در آفریقای جنوبی نیز، به واسطه فناوری خود موفق به دریافت جایزه 100 هزار دلاری خلاقانه‌ترین استفاده از فناوری‌های انقلاب صنعتی چهارم شد. این شرکت از هوش مصنوعی برای ارتباط کشاورزان با خریداران استفاده نموده و اعتبارسنجی کیفیت محصولات را آسان‌تر می‌کند.

«COOL LION» هم که یک استارت‌آپ مستقر در ساحل عاج است، جایزه انتخاب مردمی را برای متحول‌کننده‌ترین ایده از نظر عموم به خانه برد. این شرکت، راه‌حل‌های خنک کننده‌ای مبتنی بر انرژی‌های تجدیدپذیر برای صنایع مختلف (کشاورزی، شیلات و غیره) ارائه نموده است.

دکتر پریشس مولوی-موتسپه (Precious Moloi-Motsepe)، یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل بنیاد موتسپه، در خصوص این دور از رقابت ابراز داشته: «راه‌حل‌های مختلفی در طول مسابقه در نظر گرفته شد و این به تلاش‌های فعلی و آینده برای درک و حل چالش‌های پیش روی کشاورزی کمک می‌کند. پیشرفت در راستای اهداف توسعه پایدار بسیار مهم است. ما واقعاً تحت تأثیر ایده‌های شرکت‌کنندگان قرار گرفتیم و از هر یک از آن‌ها به دلیل تعهدشان برای یافتن راه‌حل‌های قابل اجرا و مقیاس‌پذیر تشکر می‌کنیم.»

پس از راه اندازی این رقابت در آوریل 2021، بیش از 3300 نفر از 105 کشور در شش قاره برای جایزه «میلکن-موتسپه» در حوزه فناوری‌های مرتبط با کشاورزی ثبت‌نام کردند. یک هیئت مستقل از داوران خبره، 25 تیم فینالیست را برای دریافت 10 هزار دلار به منظور توسعه و آزمایش نوآوری‌های خود در راستای بهبود ارزش اقتصادی در مزارع کوچک و متوسط آفریقا انتخاب کردند. هر یک از تیم‌ها در یک فرآیند قضاوت شرکت نموده و پتانسیل نوآوری آن‌ها برای افزایش بهره‌وری مزرعه و/یا کاهش تلفات پس از برداشت ارزیابی شد.

تیم‌ها همچنین مزایای ویژه‌ای دریافت کردند که از آن جمله می‌توان به شرکت در یک برنامه یادگیری تجربی و رایگان اشاره نمود که توسط «Global Innovation Catalyst» و با همکاری استنفورد آنلاین ارائه گردیده و در آن می‌توانند از کارشناسان صنعت و خدمات مربی‌گری آن‌ها استفاده نموده و همچنین در جلسات بازخورد و دریافت راهنمایی از آن‌ها حضور داشته باشند.

دکتر امیلی موزیل چرچ (Emily Musil Church)، مدیر ارشد مرکز بشردوستی استراتژیک مؤسسه میلکن می‌گوید: «برندگان، نمونه این واقعیت هستند که ایده‌های جسورانه، مقیاس‌پذیر و متحول‌کننده می‌توانند از هر جایی بیایند. هدف عمده این رقابت، به منصه ظهور رساندن استعدادها و همچنین حمایت از کارآفرینان است. البته مسئله به همین جا ختم نمی‌شود و تشکیل شبکه گسترده سرمایه‌گذاران و ذینفعان در این برنامه، به تیم‌های برنده فرصت‌های مداوم برای نوآوری و پیشرفت ارائه می‌دهد.»

 

مرجع: «Tech Cabat»

 

اخبار مرتبط:

استفاده از پلتفرم نانویی دارورسانی برای افزایش بازده محصولات کشاورزی

کاهش هزینه‌ها و افزایش باردهی محصولات کشاورزی به کمک کودهای نانویی

بهبود بهره‌وری محصولات کشاورزی در شرایط اضطراری

نانوآفت‌کش‌های نور تخریب‌پذیر

نانو آفت‏کش ارگانیک اچکا

هنوز نظری وارد نشده است!

نظر خود را ارسال نمایید

پست الکترونیکی شما انتشار پیدا نمی کند.